Forældre til 10-årige Sabine fortæller

Motoriske øvelser har skabt fantastiske resultater for 10-årige Sabine. GJ Motorik har specialiseret sig i at skabe et program af træningsøvelser, som ligger til grund for den store succes Sabine oplever. En bedre koncentration og balance, styrke i musklerne og en større kropsbevidsthed, der i hendes påvirkelige alder har skabt en bedre trivsel og indlæring i skole og fritid. 

Motoriktræning hjælper Sabine

“Når ens barn ikke kan koncentrere sig, og flere forskellige sportsgrene er prøvet af for at afhjælpe dette, har det været en stor udvikling for vores datter Sabine at komme hos Gitte Susan Jensen (GJ Motorik). Her har hun fået indarbejdet motoriske øvelser på en helt anden måde. Det har gjort, at vi i dag har en datter, som trives endnu bedre”, fortæller Anita Bille Nielsen og Kenneth Nielsen forældre til Sabine. 

“Forløbet hos Gitte (GJ Motorik), som består af, at vi kommer hos hende hver 6. uge, og vi i den mellemliggende tid træner derhjemme med Sabine, har givet vores datter en masse succes i hendes motoriske formåen. Gitte sørger for, at Sabine oplever succes. At sjippe kan være let for mange børn. Når man ikke har motorikken til dette, kan det være rigtig svært. Vi har taget Sabine med til forskellige sportsgrene blandt andet gymnastik og svømning. God træning, men det har ikke kunnet skabe de resultater, som dem vi oplever at Sabine får hos GJ Motorik.” 

motoriktræning
motoriktræning
motoriktræning

Træningen opbygges trin for trin

Gitte bygger træningen op et niveau ad gangen før, at der eksempelvis skal sjippes. Det er den helt store forskel. Det har bevirket, at vores datter har oplevet succeser i sin træning. Modsat at blive kastet ud i noget, som hun ikke motorisk har kunnet. Ved et niveau inddelt træningsforløb, hvor Gitte tager et skridt ad gangen, er der kommet helt særlige resultater” fortsætter Anita og Kenneth.

”Gitte træner både de helt små børn, og er også rigtig god til de lidt større børn og unge. Hun har en særlig føling med barnet. Hvad barnet har brug for og i det hele taget, hvad der sikrer en god oplevelse og trivsel under træningen, som skaber et trygt rum for vores datter.

Sabines udvikling

Vi har netop været til forældresamtale på Sabines skole. Sabine trives, der er fremgang i det faglige,
og hun er glad” slutter Anita Bille Nielsen og Kenneth Nielsen. 
Ved at tilbyde dit barn et motorikforløb,
hvor grundmotorikken opbygges og sanserne stimuleres, forsvinder en stor del af barnets udfordringer.
Dit barn bliver gladere, får mere selvtillid, større koncentration og lettere ved at indlære. Barnet får lyst til at gå i børnehave, skole og til fritidsaktiviteter, og leger mere på lige fod med kammerater.

Hjælp dit barn lige som Anita og Kenneth har hjulpet Sabine. Børn og unge i alle aldre kan hjælpes til
at få en sjovere og lettere hverdag.

motoriktræning

Få yderligere oplysninger