Kunderne siger om:

Individuel træning

Mor til Jalte på 13 år

“Efter et forløb hos Gitte har Jalte udviklet sig på flere områder. Det er tydeligt at se, at han har fået meget mere selvtillid og tør flere ting. Derudover har han fået mere styr på kroppen og en forståelse for, hvor vigtigt det er at bruge kroppen da det her stor betydning for hans velvære og ikke mindst indlæringsevnen.

Træningsmaterialet er let forståeligt, der er tænkt på alle områder og målrettet præcist til Jaltes behov. Super godt forløb til Jalte.”

Mor til Sofia 10 år

“Motoriktræningen har været en rigtig god oplevelse for Sofia. Hun har hygget sig hver gang. Træningen har gjort hende mere åben over for fremmede og givet hende en masse selvtillid.

Sofia har fået mere ro i kroppen og kan bedre sidde stille i timerne og koncentrere sig. Hun brokker sig ikke længere over at skulle lave lektier herhjemme, og det er længe siden hun har haft et vredesudbrud.

Derudover er Sofia blevet bedre til at læse, fordi øjenmusklerne er blevet stærke, hendes balance og motorik er blevet meget bedre, hvilket hjælper hende på legepladsen og til sport.

Hjemmetræningsøvelserne er overskuelige og godt beskrevet. Desuden er det dejligt, at man kan låne træningsredskaber med hjem.

Rigtigt godt forløb til Sofia og kæmpe anbefaling herfra. Gitte er super dygtig”.

Forældre til Mikkel på 10 år

“Vores dreng Mikkel har haft stor glæde af sin motoriktræning hos Gitte. Mikkel havde store problemer med at læse, fordi bogstaverne hoppede. Han kunne kun læse ca. 2 sider i sin bog ad gangen. Nu læser han en hel bog ca. 20 sider hver dag. Mikkel er også blevet meget bedre motorisk både til at kaste og sparke til en bold og til at holde balancen.”

Forældre til Silas 9 år

Vi, forældre til en dreng på 9 år, kan på det varmeste anbefale et motoriktræningens forløb ved Gitte. Vores dreng har siden skolestart haft svært ved at knække koden til at læse. Han er blevet testet flere gange for ordblindhed osv., men man har intet fundet. Som forældre er man fortvivlet, for uanset hvad vi gør, hjælper det lige lidt.

Da vores dreng starter i 3 klasse, begyndte han samtidig et intensivt motoriktræningens forløb, som var ca. ½ times træning hver dag, i 3 måneder. Allerede 3 uger efter forløbets start, begynder vores dreng at læse. Vi oplevede hurtigt en klar forbedring, men også fysisk. Vores dreng ændrede sig fra at være lidt usikker i balancen og lettere motorisk udfordret, til en dreng der nu tør at afprøve og kaste sig ud i nye eventyr. Gitte har et godt tag i børn, og fik også hurtigt dannet en god relation til vores dreng. Han elskede og komme ved hende. Som forældre kan vi også kun sige, at vi følte os trygge i forløbet. Gitte var god til at holde os informeret. Vi kan i dag et halvt år efter fortælle, at vores dreng ligger på niveau med de andre i hans klasse.

Mor til Martin på 9 år

“Vi har fået øget fokus på, hvad små motorikøvelser har gjort af forskel på Martins motorik, balance og kropsbevidsthed. Øvelserne er ikke svære, men kræver lidt tid og vedholdenhed. Den daglige træning hjælper vores barn til at få en lettere hverdag og sjovere skolegang. 

Besøget hos Gitte har været rigtig behagelidt og med god fokus på Martin. Træningsmaterialet er let forståeligt, nemt at udføre, og der er hver gang en god vejledning og opfølgning på øvelserne. 

Et træningsforløb hos Gitte kan kun anbefales.”

Lone, dansklærer 

“Jeg er dansklærer i indskolingen, og jeg har haft flere elever i motoriktræningsforløb hos Gitte. Jeg har fx sendt elever til Gitte, som har svært ved at knække læsekoden og som klagede over trætte øjne. Mange af disse elever havde dobbeltsyn, hvilket gjorde deres læseudvikling meget langsom. Træningen hos Gitte hjalp eleverne til at samle synet igen. I løbet af træningen begynder elevernes afkodning at bedres markant, dobbeltsynet blev trænet væk og eleverne begyndte at læse.”

Fem studerende fra SDU

“Vi er en gruppe unge studerende fra SDU, som har arbejdet med sansemotorik. I denne forbindelse har vi virkelig haft nytte af Gittes og hendes viden. Gitte har styr på sit fag og har meget erfaring. Så snart vi trådte ind ad døren, kunne man mærke hendes engagement for at lære fra sig.

Med hendes viden er vi blevet klogere på vigtigheden af at træne sanserne fra barnsben af, men også vedligeholdelsen. Vi vil klart anbefale Gitte til andre. Det har været en god oplevelse.”

Jonathan 22 år fortæller

Jeg har i forbindelse med, at jeg blev ramt af en akut opstået nervebetændelse ved navn Guillain-Barre med Miller Fischer-syndrom, som yderligere ramte min øjenmotorik, haft stor glæde og effekt af Gittes viden og kompetencer inden for øjentræning. Jeg har ikke længere dobbeltsyn, kan igen køre bil, er startet på arbejde og påbegynder snart en videregående uddannelse.

Mette, pædagog

“Fysiske aktivitet forbedrer arbejdshukommelsen og styrker opmærksomheden, hvilket er vigtigt i forhold til indlæring i skolen. Efter et intensiv motorikforløb hos Gitte ses en tydelig forskel på børns motorik, balance, koncentration og indlæringsevne i skolen. Gittes øjentræning hjælper i høj grad børn til at kunne lære af læse og regne. Børnene bliver desuden gladere og trives bedre i skolen.

At have en god motorik giver selvtillid og derved en bedre social trivsel hos børnene. Motoriktræning hos Gitte kan kun anbefales.”

Børnemotorikhold

Mor til Amalie 6 mdr.

“Det har været sjovt, hyggeligt og lærerigt for både Amalie og jeg, at være med på børnemotorikholdet for de små. Vi har fået inspiration til mange gode øvelser, som vi også kan lave derhjemme. Det har desuden været guld værd, at vi kunne stille spørgsmål og få gode råd.”

Far til Johanne 1½ år

“Vi går til børnemotorik hos Gitte, fordi der er supersjovt, meget inspirerende og godt til min datter. Der er mange gode øvelser, sange, danse, leg på sanseredskaber og motorik. Hver gang med genkendelighed og også nye ting. Det er tydeligt at se, børnene udvikler sig.

Meld dig selv og dit barn på et hold – I vil ikke fortryde det.”

Mor til Karoline 5 mdr.

“På børnemotorikholdet er der rigtig god variation mellem sanglege og motorik lege. Dejligt med tid til leg med gynge, rullebræt, snurretop mv. samt rolig afslutning med massage og sæbebobler. Dansene har også været godt og gode tips til kolbøtter.”

Mor til Thea 7 mdr.

“Børnemotorikken har gjort meget for forståelsen af vigtigheden af motorik i hverdagen, hvilket har været rart som førstegangsmor.

Træningen har udfordret Thea og udviklet hende meget både motorisk og socialt. Desuden har det teoretiske materiale givet mig en god viden og været nemt at gå til.

Børnemotorikholdene hos Gitte kan varmt anbefales.”

Mor til Eskild 8 mdr.

“Selv om det er mit tredje barn, så er det rart at få genopfrisket forskellige motorikøvelser samt få ny inspiration. Det er også en god måde at få træningen prioriteret i en travl hverdag. Desuden er det sjovt at se, hvor meget børnene har ud af at se på hinanden og være sammen.

Super børnemotorikhold som kun kan anbefales.”

Mor til Ida 5 mdr.

“Vi har virkelig nydt stunderne med Gitte og resten af børnemotorikholdet. Der er en rolig og tryg atmosfære på holdet, og vi har fået gode inspiration til øvelser, som vi har leget derhjemme.

Dejligt med teoretisk materiale, som er let læseligt og giver en god forståelse for, hvorfor det er vigtigt at lave motorik med sit barn.

Jeg kan helt sikkert anbefale både mødre og fædre at deltag på Gitte børnemotorikhold.”

Mor og fra til Wilmer 2 år.

“Det er dejligt at komme fast på et af Gittes børnemotorikhold, og det føles trygt, at Gitte kan se udviklingen hos vores søn fra gang til gang.

Selv om vi er flere på holdet, så når Gitte rundt til alle hver gang. Vi føler os set og imødekommet. Der er altid god tid til hvert barn, og øvelserne passer fint til børnenes alder og udviklingstrin. Der er genkendelighed i programmet fra gang til gang, hvilket er super godt til vores søn.

Vi kan varmt anbefale et af Gittes børnemotorikhold.”

Mor til Sixten 7 mdr.

“Det har været rigtigt godt at gå på et af Gittes børnemotorikhold. Vi har fået inspiration til lege, som vi træner/leger der hjemme hver dag.

Efter Gittes vejledning, så er jeg blevet tryg ved at lave kolbøtter og tumle med mit barn. Gitte er god til at forklare hvordan øvelserne skal udføres, og hvilken betydning det har på mit barns udvikling.

Derudover er det super hyggeligt, og Sixten har haft stor glæde af at se de andre børn.  

Tilmeld jer et af Gitte børnemotorikhold, det er læreridt både for dig og dit barn.”

børnemotorikhold

Lad os sammen hjælpe dit barn