Kunderne siger:

“Vi har fået øget fokus på, hvad små motorikøvelser har gjort af forskel på Martins motorik, balance og kropsbevidsthed. Øvelserne er ikke svære, men kræver lidt tid og vedholdenhed. Den daglige træning hjælper vores barn til at få en lettere hverdag og sjovere skolegang. Besøget hos Gitte har været rigtig behagelidt og med god fokus på Martin. Træningsmaterialet er let forståeligt, nemt at udføre, og der er hver gang en god vejledning og opfølgning på øvelserne. Et træningsforløb hos Gitte kan kun anbefales.” 

– Mor til Martin på 9 år

“Motoriktræning, dvs. den fysiske aktivitet forbedrer arbejdshukommelsen og styrker opmærksomheden, hvilket er vigtigt i forhold til indlæring i skolen. Efter et intensiv træningsforløb hos Gitte ses en tydelig forskel på børns motorik, balance, koncentration og indlæringsevne i skolen. Gittes øjentræning hjælper i høj grad børn til at kunne lære af læse og regne. Børnene bliver desuden gladere og trives bedre i skolen. At have en god motorik giver selvtillid og derved en bedre social trivsel hos børnene.” 

– Mette, pædagog

“Det har været sjovt, hyggeligt og lærerigt for både Amalie og jeg, at være med på børnemotorikholdet for de små. Vi har fået inspiration til mange gode øvelser, som vi også kan lave derhjemme. Det har desuden været guld værd, at vi kunne stille spørgsmål og få gode råd.” 

– Mor til Amalie på 6 mdr. 

“På børnemotorikholdet er der rigtig god variation mellem sanglege og motorik lege. Dejligt med tid til leg med gynge, rullebræt, snurretop mv, samt rolig afslutning med massage og sæbebobler. Dansene har også været godt og gode tips til kolbøtter.” 

– Helle mor til Karoline 5 mdr. 

“Vores dreng Mikkel har haft stor glæde af sin motoriktræning hos Gitte. Mikkel havde store problemer med at læse, fordi bogstaverne hoppede. Han kunne kun læse ca. 2 sider i sin bog ad gangen. Nu læser han en hel bog ca. 20 sider hver dag. Mikkel er også blevet meget bedre motorisk både til at kaste og sparke til en bold og til at holde balancen.” 

– Forældre til Mikkel 10 år

“Jeg har i forbindelse med, at jeg blev ramt af en akut opstået nervebetændelse ved navn Guillain-Barre med Miller Fischer-syndrom, som yderligere ramte min øjenmotorik, haft stor glæde og effekt af Gittes viden og kompetencer inden for øjentræning. Jeg har ikke længere dobbeltsyn, kan igen køre bil, er startet på arbejde og påbegynder snart en videregående uddannelse.” 

– Jonathan 22 år

“Vi er en gruppe unge studerende fra SDU, som har arbejdet med sansemotorik. I denne forbindelse har vi virkelig haft nytte af Gittes og hendes viden. Gitte har styr på sit fag og har meget erfaring. Så snart vi trådte ind ad døren, kunne man mærke hendes engagement for at lære fra sig. Med hendes viden er vi blevet klogere på vigtigheden af at træne sanserne fra barnsben af, men også vedligeholdelsen. Vi vil klart anbefale Gitte til andre. Det har været en meget god oplevelse.”

– Fem studerende fra SDU

“Jeg er dansklærer i indskolingen, og jeg har haft flere elever i motoriktræningsforløb hos Gitte. Jeg har f.eks. sendt elever til Gitte, som har svært ved at knække læsekoden og som klagede over trætte øjne. Mange af disse elever havde dobbeltsyn, hvilket gjorde deres læseudvikling meget langsom. Træningen hos Gitte hjælper eleverne til at samle synet igen. I løbet af træningen begynder elevernes afkodning at bedres markant, da dobbeltsynet trænes væk.” 

– Lone, lærer

“Vi, forældre til en dreng på 9 år, kan på det varmeste anbefale et motoriktræningens forløb ved Gitte. Vores dreng har siden skolestart haft svært ved at knække koden til at læse. Han er blevet testet flere gange for ordblindhed osv., men man har intet fundet. Som forældre er man fortvivlet, for uanset hvad vi gør, hjælper det lige lidt.

Da vores dreng starter i 3 klasse, begyndte han samtidig et intensivt motoriktræningens forløb, som var ca. ½ times træning hver dag, i 3 måneder. Allerede 3 uger efter forløbets start, begynder vores dreng at læse. Vi oplevede hurtigt en klar forbedring, men også fysisk. Vores dreng ændrede sig fra at være lidt usikker i balancen og lettere motorisk udfordret, til en dreng der nu tør at afprøve og kaste sig ud i nye eventyr. Gitte har et godt tag i børn, og fik også hurtigt dannet en god relation til vores dreng. Han elskede og komme ved hende. Som forældre kan vi også kun sige, at vi følte os trygge i forløbet. Gitte var god til at holde os informeret. Vi kan i dag et halvt år efter fortælle, at vores dreng ligger på niveau med de andre i hans klasse.” 

– Forældre til Silas 9 år