40 84 94 97info@gjmotorik.dk

Børn med sansemæssige og motoriske udfordringer bliver dagligt konfronteret med deres problemstillinger og føler ofte nederlag, mistrives, irettesættes, kommer i konflikter, eller trækker sig fra fællesskabet. De kan være udfordret både fysisk, psykisk, socialt, kognitivt, sprogligt og følelsesmæssigt og ofte er børnene udviklingsmæssigt bagud i forhold til jævnaldrende eller kammeraterne.

Der kan være mange forskellige årsager til at børn får problemer, som påvirker deres udvikling, trivsel og dagligdag. Her på hjemmesiden kan du under HVAD BETYDER læse om forskellige områder, som kan være grunden til at børn får problemer. Derudover kan du læse om hvilke SYMPTOMER det kan give, samt hvordan børns sanser og motorik kan stimuleres via TRÆNING.

GJ Motorik hjælper børn og unge i alle aldre med motoriske og sansemæssige udfordringer. Der udarbejdes en motorisk test på hvert enkelt barn, og sammensættes træningsøvelser, som specifikt tager udgangspunkt i det enkelte barns ressourcer, behov og udfordringer. Målet med motoriktræningen er at børnene udvikler sig, bliver gladere og opnår større trivsel.

KONTAKT OS for yderligere oplysninger.

Luk menu